Palkitut SafeWalk piharakenteet

O n ilo kertoa, että “SafeWalk piharakenteet” tuotteille myönnettiin arvostettu INNOSUOMI 2010 palkinto.

Tuotteet edustavat originaalia suomalaista innovatiota ja tinkimätöntä pyrkimystä parhaaseen laatuun. Monet tuotteista ovat myös globaalisti uniikkeja. Suomalaisessa luonnossa oli tarpeet ja tilaus tuotteille: on maata, vettä, jäätä, routaa ja lahoavaa puuta.

SafeWalk piharakenteet haastavat nuo elementit. Tuotteemme toimivat sekä maalla että vedessä. KahlausLaituria ei tarvitse nostaa jäiden takia maalle. Roudan aiheuttamat vauriot kulkuväylille ja terasseille minimoidaan PihaPolku ja PihaTerassi tuotteilla.

Tuotteet voidaan kattaa kestävillä kivi- tai pesubetonilaatoilla tai lämpimällä puulla, katemateriaalien vertailu täällä. Puu tulee aina lahoamaan aikanaan – mutta siihenkin SafeWalk piharakenteet tarjoavat taloudellisen ratkaisun: puukate on ilman ympäröimä (yrityksen “Feather Touch” -teknologia) joten kosteus pääsee vaivoin lahottamaan sitä. Kun puu on lopulta vaihdettava, uusi kate voidaan kiinnittää hyvin säilyneeseen alumiinirunkoon.

Piharakenteet ovat ‘yksinkertaisia’ ja pelkistettyjä. Ne ovat ‘vain’ erikoista alumiinia ja pitkälle jalostettua ruostumatonta erikoisterästä + asiakkaan valitsema katemateriaali, puu tai kivi/betoni. Tuotteet tarjoavat turvallisen vaihtoehdon myrkyllisille puutarharakenteille kuten esim. painekyllästetty puu.

Odotettavissa oleva korroosion kestävyys merivedessä ja ankarassa teollisuusilmastossa on vähintään 30 – 50 vuotta. Maaseudulla ja makean veden äärellä vähintään 50 – 90 vuotta. Tämä on saavutettu käyttämällä parasta alumiinia ja kaunista pinnoitetta. Se on merialumiini + rakennealumiini + 2 kertainen anodisointi. Tarkemmin alumiineista täällä.

SafeWalk Ratkaisut Oy - sivusto: www.safewalk.eu

SafeWalk Ratkaisut Oy - sivusto: www.safewalk.eu

 

Tutustu !

 

 

 

 


We are pleased to offer our services in English as well. Welcome to visit our English language websites.

aluGarden.com Website

aluGarden.com Website

WaterPlatforms.net Website

WaterPlatforms.net Website

SafeWalk Solutions Ltd - Website: www.alugarden.com

SafeWalk Solutions Ltd - Website: www.alugarden.com

 

Visit Our Website